Blog

tejado ventiladoLa teulada ventilada és un sistema d’acoblament d’alta qualitat que ha revolucionat la instal·lació d’aquests elements.

Es tracta d’un llistó de fusta sobre el qual col·loquem teules. Alhora, vam crear una zona de ventilació per sota perquè estalviem energia amb la circulació de l’aire.

Col·locació de teules

La col-locació de teules consta de diverses capes:

 

– Una impermeable i que transpiri (si el sostre és de fusta).

– Una aïllant.

– Una altra que transpiri i sigui impermeable.

– Doble capa de llistons.

– Les teules.

(més…)

Les teulades de fusta aporten molts beneficis i en aquest post tractarem d’explicar els més importants. Sempre hauràs de posar-te en mans de professionals per aconseguir acabats satisfactoris.

Avantatges de les estructures de fusta per a teulades

 

Com a professionals de sector, exposem els avantatges més destacades de les estructures de fusta per a teulades:

  • Lleugeres.
  • Instal·lació ràpida i temps d’assecat inexistents.
  • Òptim aïllament acústic i tèrmic.
  • Més econòmiques que altres materials, com, per exemple, formigó i acer.

(més…)

Poujolat és una empresa francesa que ha revolucionat el sector de la xemeneia amb teulada prefabricada. Gràcies a diferents estudis i anàlisis minucioses, s’ha creat un producte que t’ofereix la garantia de gaudir d’una llar de foc sense problemes d’humitats. La seva teulada, fabricat amb materials lleugers, és el responsable de mantenir net l’entorn on se situï aquest element de gran valor.

Xemeneies amb estanquitat

Aquest innovador sistema que garanteix una llar sense goteres és instal·lat per professionals, com els que treballem en Teules. Una de les seves grans avantatges és que assegura l’estanquitat de la teulada, tant en construccions convencionals com de fusta.
(més…)

Teules és una empresa situada a Barcelona específicament a la ciutat de Vilanova i la Geltrú, a la banda de Sitges, encarregada de la seguretat manteniment i robustesa d’instal·lacions de teulades i cobertes, tant per a empreses com per a particulars en tot l’àmbit de Barcelona i rodalies .

Tant d’empreses com a particulars és difícil que ens fixem en les parts altes de l’empresa, és a dir teulades i cobertes, fins que realment apareix la típica gotera o es trenquen les teules o tenim problemes realment complexos. És en aquest moment quan teules és avisada i es disposa a la reparació de teulades i cobertes.

És de vital importància tenir un manteniment de teulades i cobertes per a no haver d’arribar a la reparació de les mateixes. En Teules ens encarreguem tant de la reparació com la instal·lació com el manteniment de teulades cobertes tant a Barcelona com una destinació.

tejados de madera

La importància d’una teulada de fusta encara que no pugui semblar a primera vista resideixen a tant el suport, el manteniment, el tema inífug i que a més són molt més bonics i atractius a la vista.

Un recent estudi ha demostrat que quan hi ha un incendi les bigues de fusta triguen moltíssim més en fracturar-que les bigues de formigó ja que la fusta a d’anar cremant des de l’exterior fins a l’interior i triga moltíssim més temps en trencar-se que una biga de formigó a la qual se li aplica una calor continu i potent arribant a trencar-se.

Les teulades de fusta també són molt més resistents als moviments de terra com terratrèmols ja que són molt més flexibles que el formigó armat que tendeix a esquerdar i trencar-se.

A Teules som experts en la instal·lació de teulades de fusta així com en la conservació i manteniment.

Si necessites una empresa instal·ladora de teules que a més pugui portar el servei de manteniment de teulades de fusta teules és la teva empresa.

 

teulades e fustaAvui dia disposar d’una teulada de fusta és una de les solucions més interessants per aconseguir una teulada preciós, bonic, atractiu, amb poc manteniment ia més molt més resistent a el foc del que podria semblar.

Les teulades de fusta sorprenen ja que les bigues de fusta triguen moltíssim més en cremar que les bigues de formigó, ja que encara que no ho sembli el formigó té una temperatura límit en el qual es desquebraja i tot la teulada pot col·lapsar sobre de l’edifici. Per contra la teulada de fusta aconsegueix que les capes exteriors de la fusta vagin cremant a poc a poc de manera que arribar al centre de la biga, de manera que donen moltíssim més temps al fet que els bombers poden arribar a apagar aquest incendi.

Les teulades de fusta són molt més robustos fiables i efectiu que les teulades de formigó.

En Teules som experts en teulades de fusta i la instal·lació d’aquests teulades de fusta a Barcelona.

 

En Teules portem ja diverses generacions treballant en l’especialització en cobertes a Barcelona. Treballem des de petits habitatges fins a grans edificis emblemàtics de la ciutat de Barcelona.

En Teules pots trobar diferents serveis especialitzats encobertes així com el manteniment de cobertes la instal·lació i reparació de cobertes a Barcelona.

Disposem de la millor tecnologia possible perquè els nostres treballadors compleixin amb tots els sistemes de seguretat així com línies de vida per no tenir ensurts i tenir la màxima producció dels nostres treballadors.

Teules és un referent a Barcelona i rodalies en tot el que es refereixen a especialistes en cobertes.

Si necessites una reparació o instal·lació, millora, adequació de cobertes a Barcelona, contacta amb especialistes de cobertes a Barcelona.

 

Ja sigui que hagi contractat un professional o planegi instal·lar una teulada vostè mateix, comprendre el procés d’instal·lació de l’sostre i els passos involucrats l’ajudaran a garantir que el seu nou teulada estigui ben instal·lat. Aquí hi ha una descripció general dels passos d’instal·lació de teulada per teules de metall i teules d’asfalt.

Sempre és intel·ligent obtenir diferents pressupost de teulades de diferents professionals de reparació i instal·lació de teulades prèviament seleccionats i amb llicència abans de començar el seu projecte per obtenir el millor preu.

Si sap què esperar amb la instal·lació del seu sostre, pot comprendre millor el procés. Aquí hi ha un desglossament del que succeirà quan el seu contractista de teulades vingui a instal·lar o reemplaçar la seva teulada. (més…)

Teules disfruta de su trabajo y por supuesto te ayuda con la reparación e instalación de Teja árabe, pues Barcelona ha sido una delas principales capitales que le ha solicitado la reparación e instalación de Teja árabe Barcelona y de la famosa teja árabe que tanto se ha demandado en los últimos años.

En el momento de cambiar el tejado de las casas las tejas árabes han sido unas de las más usadas, aquí os explicamos un poco en que tipo de de características tienen las Tejas árabes

¿Como es la teja árabe?

La  teja árabe es es el tipo de teja que se acostumbra a usar en viviendas con pendiente, por lo que las Tejas árabes son tejas curvas. (més…)

tejados de maderaSi d’alguna cosa podem estar orgullosos en Teules és de la llarga experiència demostrable en reparació, renovació i construcció de teulades i cobertes de fusta. Havent treballat des del particular fins a grans obres com el Mercat de Born a Barcelona. Per això podem dir que som experts i hàbils a l’hora de trobar solucions tant per al petit com per al gegant.

Experts en teulades i cobertes de fusta

Les teulades de fusta són molt més lleugers que una teulada de formigó i més molt més segurs. També compten amb una altra ajuda a la petita, el cost, ja que és molt inferior que una teulada que no porti fusta.

Una altra de la nostra grans apostes ha estat la creació d’estructures que s’acoblen de forma fàcil i senzilla tant a la teulada de fusta com a el de maó o formigó, com la xemeneia auto-instal·lable, molt senzilla de manejar i instal·lar.

(més…)