Blog

Les cobertes de les cases són molt entitat. Com sabràs, una teulada ha de servir d’aïllant tèrmic i acústic, però sobretot d’impermeable. Les teulades de fusta o la teula àrab són una de les millors opcions.

Teulades de fusta

Les teulades de fusta són Cobertes laminades molt emprades. A més d’aïllant tèrmic, serveix de capa impermeable. Destaca super fàcil ventilació, seguretat i preu. Són fàcils de muntar i tens un manteniment senzill: netejar amb aigua a pressió.

La teula àrab es habitual en cases o xalets inclinats. No obstant això, per a teulades planes, les teulades de fusta són una millor opció.

El manteniment de teulades és una acció fonamental per conservar aquests espais en bon estat, sobretot si han estat aixecats amb una estructura de fusta. Per a això, cal comptar amb els serveis d’experts en el sector, que han de oferir-te totes les garanties per a dur a terme aquestes tasques tant en habitatges com en negocis.

Estructura de fusta

Aquestes estructures necessiten de renovacions constants perquè siguin apuntalades i així tinguin un major reforç en general. D’aquesta manera, es podrà garantir tant l’estabilitat de la teulada com la tranquil·litat per als residents o treballadors. Posa’t en bones mans.

Les teulades de fusta proporcionen un òptim aïllament, a més d’augmentar el valor estètic de l’habitatge o edifici. Les teules fabricades amb aquest material presenten una instal·lació fàcil i senzilla, a més d’aportar una resistència que molt pocs materials poden superar.

Col·locació de teules per professionals

A l’hora de dissenyar teulades de fustes i fer la col·locació de teules, han de ser professionals els que ens encarreguem d’aquest treball en l’estructura per garantir un òptim resultat. A més d’evitar filtracions per aigua, coneixem les tècniques més eficients perquè el disseny que formen les teules sigui atractiu alhora que funcional.

 

 

tejado ventiladoLa teulada ventilada és un sistema d’acoblament d’alta qualitat que ha revolucionat la instal·lació d’aquests elements.

Es tracta d’un llistó de fusta sobre el qual col·loquem teules. Alhora, vam crear una zona de ventilació per sota perquè estalviem energia amb la circulació de l’aire.

Col·locació de teules

La col-locació de teules consta de diverses capes:

 

– Una impermeable i que transpiri (si el sostre és de fusta).

– Una aïllant.

– Una altra que transpiri i sigui impermeable.

– Doble capa de llistons.

– Les teules.

(més…)

Les teulades de fusta aporten molts beneficis i en aquest post tractarem d’explicar els més importants. Sempre hauràs de posar-te en mans de professionals per aconseguir acabats satisfactoris.

Avantatges de les estructures de fusta per a teulades

 

Com a professionals de sector, exposem els avantatges més destacades de les estructures de fusta per a teulades:

  • Lleugeres.
  • Instal·lació ràpida i temps d’assecat inexistents.
  • Òptim aïllament acústic i tèrmic.
  • Més econòmiques que altres materials, com, per exemple, formigó i acer.

(més…)

Poujolat és una empresa francesa que ha revolucionat el sector de la xemeneia amb teulada prefabricada. Gràcies a diferents estudis i anàlisis minucioses, s’ha creat un producte que t’ofereix la garantia de gaudir d’una llar de foc sense problemes d’humitats. La seva teulada, fabricat amb materials lleugers, és el responsable de mantenir net l’entorn on se situï aquest element de gran valor.

Xemeneies amb estanquitat

Aquest innovador sistema que garanteix una llar sense goteres és instal·lat per professionals, com els que treballem en Teules. Una de les seves grans avantatges és que assegura l’estanquitat de la teulada, tant en construccions convencionals com de fusta.
(més…)

Teules és una empresa situada a Barcelona específicament a la ciutat de Vilanova i la Geltrú, a la banda de Sitges, encarregada de la seguretat manteniment i robustesa d’instal·lacions de teulades i cobertes, tant per a empreses com per a particulars en tot l’àmbit de Barcelona i rodalies .

Tant d’empreses com a particulars és difícil que ens fixem en les parts altes de l’empresa, és a dir teulades i cobertes, fins que realment apareix la típica gotera o es trenquen les teules o tenim problemes realment complexos. És en aquest moment quan teules és avisada i es disposa a la reparació de teulades i cobertes.

És de vital importància tenir un manteniment de teulades i cobertes per a no haver d’arribar a la reparació de les mateixes. En Teules ens encarreguem tant de la reparació com la instal·lació com el manteniment de teulades cobertes tant a Barcelona com una destinació.

tejados de madera

La importància d’una teulada de fusta encara que no pugui semblar a primera vista resideixen a tant el suport, el manteniment, el tema inífug i que a més són molt més bonics i atractius a la vista.

Un recent estudi ha demostrat que quan hi ha un incendi les bigues de fusta triguen moltíssim més en fracturar-que les bigues de formigó ja que la fusta a d’anar cremant des de l’exterior fins a l’interior i triga moltíssim més temps en trencar-se que una biga de formigó a la qual se li aplica una calor continu i potent arribant a trencar-se.

Les teulades de fusta també són molt més resistents als moviments de terra com terratrèmols ja que són molt més flexibles que el formigó armat que tendeix a esquerdar i trencar-se.

A Teules som experts en la instal·lació de teulades de fusta així com en la conservació i manteniment.

Si necessites una empresa instal·ladora de teules que a més pugui portar el servei de manteniment de teulades de fusta teules és la teva empresa.

 

teulades e fustaAvui dia disposar d’una teulada de fusta és una de les solucions més interessants per aconseguir una teulada preciós, bonic, atractiu, amb poc manteniment ia més molt més resistent a el foc del que podria semblar.

Les teulades de fusta sorprenen ja que les bigues de fusta triguen moltíssim més en cremar que les bigues de formigó, ja que encara que no ho sembli el formigó té una temperatura límit en el qual es desquebraja i tot la teulada pot col·lapsar sobre de l’edifici. Per contra la teulada de fusta aconsegueix que les capes exteriors de la fusta vagin cremant a poc a poc de manera que arribar al centre de la biga, de manera que donen moltíssim més temps al fet que els bombers poden arribar a apagar aquest incendi.

Les teulades de fusta són molt més robustos fiables i efectiu que les teulades de formigó.

En Teules som experts en teulades de fusta i la instal·lació d’aquests teulades de fusta a Barcelona.

 

En Teules portem ja diverses generacions treballant en l’especialització en cobertes a Barcelona. Treballem des de petits habitatges fins a grans edificis emblemàtics de la ciutat de Barcelona.

En Teules pots trobar diferents serveis especialitzats encobertes així com el manteniment de cobertes la instal·lació i reparació de cobertes a Barcelona.

Disposem de la millor tecnologia possible perquè els nostres treballadors compleixin amb tots els sistemes de seguretat així com línies de vida per no tenir ensurts i tenir la màxima producció dels nostres treballadors.

Teules és un referent a Barcelona i rodalies en tot el que es refereixen a especialistes en cobertes.

Si necessites una reparació o instal·lació, millora, adequació de cobertes a Barcelona, contacta amb especialistes de cobertes a Barcelona.